PlayStation trapt nieuw jaar af met meer voorraad van PlayStation 5 en een nieuwe wereldwijde reclamecampagne

In belangrijke wereldwijde regio’s brengt Sony unieke activiteiten tot leven, van Noord- en Zuid-Amerika tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Houd de sociale media en deze webpagina de komende weken in de gaten voor de speciale vieringen van favoriete PS5-games.

Ook in de Benelux gaan er opvallende acties door onder de vorm van ‘breaking news’ momenten. Ze spelen in op het meeslepende en onderdompelende aspect van de game-ervaring op PS5. Zo is er een Breaking News-reportage van een mysterieuze hamer van Thor in Mechelen en voetsporen van een machine op het strand van Scheveningen.
Tijdens CES kondigde Sony aan dat er meer dan 30 miljoen PS5-consoles zijn verkocht en dat december de grootste maand ooit was voor de verkoop van PS5-consoles. Nu het bedrijf het nieuwe jaar begint met een groter aanbod aan PS5-consoles, worden spelers uitgenodigd om meer te ontdekken over PS5.

Naast een indrukwekkende line-up die dit jaar verder uitgebreid wordt, zit Sony niet stil op gebied van accessoires. Vorige week werd de geavanceerde DualSense Edge draadloze controller gelanceerd die zich aanpast aan de persoonlijke speelstijl van de gamer. Op 22 februari staat de release van PlayStation VR2 gepland, die de spelers in staat stelt om games op een veel visuelere manier te voelen en ermee te interageren. PS VR2 heeft ook eenvoudig installatieproces: met een enkele kabel die rechtstreeks op de PS5 wordt aangesloten, kun je meteen in de VR-ervaring springen. De launchgame Horizon Call of the Mountain heeft door de befaamde Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games ook een Benelux-tintje.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password