PlayStation Plus games voor juli bekend

Sony heeftbekend gemaakt welke games er in juli gratis zijn voor PlayStation Plus-abonnees.

Op PlayStation 4 wordt Furi en Saints Row: Gat Out of Hell, gratis beschikbaar. daarnaast wordt de early access van Paragon vrijgegeven. De moba-shooter van Epic zal op een latere datum gratis speelbaar zijn, maar momenteel moeten spelers nog betalen om de game alvast te spelen. PlayStation Plus-gebruikers krijgen toegang tot de Starter Pack van de game, die ook een aantal Master Challenges voor de personages Gadget, Murdock en Rampage bevat.

Op PlayStation 3 kunnen gamers Fat Princess en Call of Juarez: Bound in Blood gratis downloaden. Vita-spelers kunnen dan weer Prince of Persia: Revelations en Oreshika: Tainted Bloodlines gratis downloaden.

De games kunnen vanaf 5 juli worden gedownload van de PlayStation Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password