PlayStation onthuld ReadySet Heroes

ReadySet Heroes is een doldwaze multiplayer partygame voor PlayStation 4. Hak, snij en tover je weg door een dungeon-crawler met monsters om te verslaan, vallen om te ontwijken en buit om te plunderen. Het addertje onder het gras? Een ander team probeert hetzelfde te doen. Degene die het einde van de dungeon als eerste bereikt, activeert een laatste uitdaging. Dit kan verschillen van een slakkenrace tot een losgeslagen arenagevecht, waarin slechts één team overeind zal blijven.

Kastelen vol goud, begraafplaatsen met spoken en vulkanische grotten wachten je op. De snelle gameplay is ontworpen voor korte sessies van 10 minuten die iedereen meteen kan oppikken. De game kan gespeeld worden in een competitieve ieder-voor-zich-uitdaging, met een team tegen 2 andere vrienden in een lokale multiplayer of online.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password