PlayLink partygames voor de feestdagen

PlayLink staat voor gezellig gamen met vrienden of familie in de woonkamer, van razendsnelle quizzen tot meeslepende multiplayers en minigames. Stop een game in de PS4, gebruik je smartphone of tablet als controller en spendeer gezellige avonden samen. Dit eindejaar kwamen 2 nieuwe PlayLink-games uit van Sony: Knowledge is Power: Decades en Chimparty. Neem het tegen elkaar op in een spannende quiz of speel samen met je vrienden een grappig spel vol apenstreken.

Chimparty: zorg dat je niet voor aap staat!

Grijp je smartphone of tablet en laat je niet in de aap nemen in deze multiplayer-game voor PlayLink, waar maximaal vier spelers de strijd met elkaar aangaan in 18 knotsgekke minigames met in totaal 90 levels.

Het maakt niet uit of je een beginnende gamer bent of de King Kong onder je vrienden en familie: er is voor ieder wat wils zoals een aap door een hoepel gooien of aan je rivalen ontsnappen tijdens een fanatiek potje tikkertje.

De ultieme feestmodus van Chimparty is de bordspelmodus. Gebruik listige trucs, een vurige dobbelsteen en ondeugende apenstreken om de overhand te krijgen in de 5 spellen die je speelt. Loop op een loopband en verzamel zo veel mogelijk bananen op een parcours zonder naar beneden te vallen. Je kan rivalen verslaan in een ravottende, doe-wat-je-wil-versie van volleybal of samenwerken tijdens een 2-tegen-2 doelgericht spel, waarin de sport verandert naar het thema van het bord.

Wil je toch eens alleen spelen? Naast de bordspelmodus zijn er ook nog drie andere modi die je ook alleen kan spelen. Neem bijvoorbeeld de Blitzmodus waarbij je 10 snel veranderende, willekeurige games speelt om sterren te verzamelen, de survivalmodus waarbij je zoveel mogelijk sterren moet behouden terwijl je de minigames oefent of de aangepaste modus waarbij je tussen alle 90 levels en alle sessies kan kiezen.

 

 

Knowledge is Power: Decades: verdien je plaats in de spotlight!

Knowledge is Power, de ultieme quiz van Playlink, brengt een nieuwe versie uit waarin jij opnieuw jouw kennis kan testen! Ben jij slim en snel genoeg om als winnaar uit de bus te komen in deze PS4 exclusieve PlayLink-quizgame? Test je kennis met popcultuur- en entertainmentvragen over de jaren 80, 90, 2000 en 2010 in deze lollige en makkelijk te spelen spelshow waarin je je smartphone of tablet als controller gebruikt.

Je kan een keuze maken uit acht unieke personages en het opnemen tegen maximaal zes spelers. Er zijn duizenden unieke vragen in verschillende omgevingen met elk een speciaal thema. Kies een van de persoonlijkheden in retrostijl, van gamer-girl tot hiphop-gast, en bereik als eerste de top van de Piramide van Kennis.

Deze PlayLink-game bevat gloednieuwe powerplays waarmee je bijvoorbeeld het scherm van medespelers kan vergrendelen. En met vier nieuwe touchscreen-uitdagingen kun je je naar hartenlust uitleven in een race tegen de klok waarin je zoveel mogelijk moet scoren.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password