Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville aangekondigd

Electronic Arts heeft Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville onthuld.

Het spel volgt Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 op en betreft dus tevens een third-person multiplayershooter met de bekende planten en zombies uit de Popcap-franchise.

Het spel komt op 18 oktober uit, maar een Founder-editie is beschikbaar voor mensen die nu besluiten tot aankoop aan te gaan. Deze digitale editie kan tot 30 september gekocht worden en geeft spelers nu al toegang tot de game. De komende zes weken tot lancering worden er diverse nieuwe elementen aan het spel toegevoegd. Hieronder is een foto met de roadmap van content naar de lancering t bekijken.

Battle for Neighborville heeft free-roam gebieden en social hubs zoals Dave Manor waar spelers contact kunnen legen met andere spelers en outfits voor hun personage aan kunnen trekken. De game heeft ook co-op splitscreen voor alle modi. Ook is er een Thunderdome-regio waarin twee teams met in totaal 24 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen.

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville komt op 18 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password