Plantronics lanceert de ideale, veilige headset voor de jonge gamer

Uit onderzoek van de Belgian Entertainment Association blijkt dat kinderen tussen de 8 en 16 jaar gemiddeld zo’n 5 uur per week games spelen. 20% van de kinderen gamet zelfs meer dan 7 uur per week.

Met deze jonge en kwetsbare oren in gedachten ontwikkelde Plantronics de nieuwe lijn RIG 300 gaming headsets voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc. Deze comfortabele en lichtgewicht headsets beschermen de oren tegen onverwachte uitschieters in volume dankzij de SoundGuard-veiligheidstechnologie. Daarnaast zorgen de open oorschelpen ervoor dat de speler niet volledig is afgesloten van de buitenwereld en dus in contact blijft met de omgeving. De geluidskwaliteit blijft tegelijkertijd meeslepend en loepzuiver dankzij de 40mm-drivers.

Kortom, de RIG 300-serie gaming headsets is de ideale headset voor de jonge gamer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password