Planet Zoo komt vanaf vandaag op de console!

Frontier Developments plc (AIM: FDEV, ‘Frontier’) nodigt spelers uit om een wereld voor wilde dieren te bouwen met Planet Zoo: Console Edition, vanaf vandaag verkrijgbaar. Planet Zoo brengt zinvol beheer, grenzeloze creativiteit en authentieke dieren naar de Xbox Series X|S en PlayStation 5 voor een adviesprijs van €39,99.

Met meer dan 4 jaar aan functies, content en dieren uit de gratis updates van de gevierde PC-video game, is er nog nooit een beter moment geweest om de wondere wereld van Planet Zoo te verkennen. Vier boeiende speltypen dagen spelers uit om hun vaardigheden als dierenverzorger op de proef te stellen: leer de kneepjes van het vak en reis de wereld rond in het speltype Carrière, bouw een netwerk van moderne dierentuinen in het speltype Franchise, zorg voor een evenwicht tussen economische behoeften, dierenwelzijn en het geluk van de gasten in het speltype Uitdaging en geniet van grenzeloze creativiteit in het speltype Sandbox.

Van Aardvarkens tot Zebra’s, spelers kunnen zich alleen al in het basisspel vergapen aan meer dan 70 verbazingwekkende dieren, die stuk voor stuk tot leven komen op console met gedetailleerde animaties en unieke gedragingen die de dierentuingasten zullen boeien. Met behulp van de Zoopedia in de game kunnen zelfs de meest ervaren dierenverzorgers een schat aan fascinerende feiten ontdekken die hen helpen om hun favoriete diersoort een echt toevluchtsoord te bieden.

Bouwers in spe kunnen gebruikmaken van krachtige creatieve gereedschappen om het landschap rond hun dieren vorm te geven. Ze kunnen prachtige habitats bouwen met behulp van een breed scala aan landschappen die geïnspireerd zijn op dierentuinen over de hele wereld. Bovendien kunnen ze dankzij de platformonafhankelijke ondersteuning hun creaties delen met andere spelers via de Frontier Workshop of nieuwe inspiratie opdoen door ontwerpen te downloaden van de Planet Zoo-community.

Het is makkelijker dan ooit voor spelers om elk detail te beheren dankzij de volledig geoptimaliseerde console UI en intuïtieve besturing. Speel in op de behoeften van individuele diersoorten en zorg ervoor dat het personeel en de faciliteiten klaar zijn om gasten een authentieke dierentuinervaring te bieden, in een levende wereld die reageert op elke beslissing. Richt je op het grotere geheel met heat maps, of duik in onderzoek om natuurbehoud te bevorderen, nieuwe technologie te ontdekken en nog veel meer.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password