Planet of Lana en LEGO Bricktales op de Thunderful-stand voor gamescom 2022 staan in de rij van 9 spannende games

Thunderful is verheugd om een spannende line-up van negen titels te onthullen die het meeneemt naar de beursvloer op gamescom 2022. De line-up bestaat uit het langverwachte filmische platformavontuur Planet of Lana, steen-voor-steen-bouwer LEGO Bricktales, hartverwarmend third-person actieavontuur Wavetale, kleurrijke 3D-stapelformer Togges, satirische Souls-achtige The Last Hero of Nostalgaia, spannende dodge-em-up Swordship, handgemaakte roguelike Paper Cut Mansion, obscene retro-platformer Hell Pie en multiplayer sandbox-ervaring Tinkertown. Thunderful’s gamescom 2022-stand zal te vinden zijn in Hal 8.1, standnummer: B-021.

Al deze titels zullen speelbaar zijn op de show, waardoor gamescom 2022 de eerste keer zal zijn dat het publiek de kans krijgt om hands-on te gaan met veel van deze langverwachte titels. Met Thunderful’s grootste stand ooit op de beurs, is er voor ieder wat wils in een line-up van titels die naar PC, PlayStation, Xbox en Switch komen.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password