Plan B: Terraform is een contemplatieve Sci-fi Management Sandbox komt begin 2023 naar Steam

Gaddy Games-oprichter Nicolas Gadenne kondigt met trots zijn nieuwe project aan, Plan B: Terraform, dat in de eerste maanden van 2023 naar Steam Early Access komt (Steam-pagina, teaser). Na meer dan drie jaar in de maak, staat de Franse indie-ontwikkelaar te popelen om het spel in de handen van spelers te leggen en het te laten evolueren naar aanleiding van de feedback van de gemeenschap. Nicolas Gadenne, die eerder de succesvolle survival 2D sandbox Dig or Die maakte (meer dan 250K verkochte exemplaren op Steam), omschrijft zijn nieuwe creatie als een “kalme en contemplatieve science-fiction management sandbox game met een sterke nadruk op automatisering gebaseerd op een geloofwaardige nabije toekomst”. Plan B: Terraform biedt ook een educatieve benadering van het broeikaseffect en de mechanismen van de watercyclus.”

Beheer een nieuw ontdekte planeet, overweeg de ontwikkeling van je wereld en laat je bevolking groeien. Mijn grondstoffen, verwerk ze en transporteer ze naar de steden om te blijven koloniseren. Met de missie om de planeet te terraformeren om hem bewoonbaar te maken, moet de speler de atmosfeer opwarmen, rivieren en oceanen vormen en bossen laten groeien.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ImlJtKCXLRw

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password