PJ masks power heroes: mighty alliance lanceert 15 maart 2024

Vandaag heeft Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, in samenwerking met Hasbro, een wereldleider op het gebied van spelen, nieuwe details onthuld over hun nieuwste videogame, PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance. Na Outright Games eerste PJ Masks videogame, PJ Masks: Heroes of the Night, belooft deze gloednieuwe singleplayer game nog groter en beter te worden! Het zijwaarts scrollende actie-avonturenspel komt uit op 15 maart 2024 en is verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance volgt een originele verhaallijn die niet van deze wereld zal zijn. De PJ Maskers reizen verder dan de aarde en de ruimte in om de dag te redden! Als er een experiment misgaat in hun supergeheime hoofdkwartier, moeten PJ Power Q, Catboy, Owelette en Gekko opnieuw samenwerken om de speciale technologie te verzamelen die verspreid is geraakt. Spelers moeten samenwerken met Catboy en de bemanning voordat Luna Girl, Night Ninja en Romeo de technologie kunnen gebruiken voor hun eigen kwaadaardige plannetjes.

De game bevat 4 unieke locaties om te verkennen, elk met hun eigen spannende gloednieuwe missies, ondeugende nieuwe vijanden en 8 speelbare personages met elk unieke vaardigheden. Beklim verticale muren als Gekko, zweef met An Yu’s Dragon Staff en verlam vijanden met Bastet’s Sun Disk. Naarmate spelers verder komen, moeten ze puzzels oplossen en obstakels zoals Robots, Ninjalinos en elektrische Moon Balls ontwijken, voordat ze het op elk van de 4 locaties tegen een eindbaas moeten opnemen. Fans van de serie kunnen zich ook verheugen op het besturen van de Explorider, het officiële multifunctionele voertuig van PJ Masks!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password