PJ masks power heroes mighty alliance komt vandaag in actie op consoles en pc

Vandaag lanceert Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, in samenwerking met Hasbro. officieel hun nieuwste videogame, PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance. Dit zijwaarts scrollende avonturenspel voor één speler speelt zich af in de dynamische en kleurrijke wereld van PJ Masks: Power Heroes, belooft een nieuw spannend avontuur voor superhelden van alle leeftijden. PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Na een experiment dat verkeerd afliep, verspreiden stukken van de PJ Power Q zich over de wereld en daarbuiten. Het is aan de PJ Masks: Power Heroes om de ontbrekende stukken te vinden voordat Luna Girl, Night Ninja en Romeo de technologie gebruiken voor hun eigen kwaadaardige plannen. Speel als Catboy, Owelette, Gekko, Newton Star, An Yu, Ice Cub, Bastet en Lilyfay terwijl ze beginnen aan een wereldwijd avontuur op 4 unieke locaties rond en buiten deze wereld. Beheers missies en los puzzels op door gebruik te maken van de individuele speciale vaardigheden van de personages en ontwijk de obstakels die worden achtergelaten door de ondeugende schurken, voordat je het opneemt tegen de belangrijkste slechteriken in epische eindbaasgevechten.

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance bevat vele adaptieve speelbaarheidsfuncties om de toegankelijkheid van het spel te garanderen, ongeacht hoe jong de speler is. Van eenvoudige AI-opties voor vijanden tot magnetische edelstenen en hulp bij sprongen: PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance is ontworpen met alle spelers in gedachten, zodat ze direct in de actie kunnen springen voor boeiende en onderhoudende gameplay, ongeacht hun vaardigheidsniveau. De game bevat ook volledige voice-over en opties voor kleurenblinde spelers. Fans van alle leeftijden kunnen dynamische en boeiende gameplay verwachten in deze side-scrolling platformgame waar elke jonge superheld van zal genieten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password