Pixel Ripped 1995 verschijnt op 12 september in een verbeterde versie op PlayStation VR 2

ARVORE, de VR-studio achter de Pixel Ripped-franchise, kondigt aan dat het tweede deel in de serie, Pixel Ripped 1995, eindelijk een verbeterde versie krijgt voor de Playstation VR2. Deze verbeterde versie van Pixel Ripped 1995 (trailer, persmap, website) bevat betere graphics en prestaties, head rumble en adaptieve triggers en wordt op 12 september gelanceerd in de PlayStation Store voor een prijs van 19,99 EUR. Als extra bonus krijgen degenen die de game al op de originele Playstation VR hebben de mogelijkheid om zonder extra kosten te upgraden naar de verbeterde versie op de PSVR2!

Na de succesvolle lancering van Pixel Ripped 1978, het nieuwste deel in de franchise, arriveert het hoog aangeschreven VR-avontuur Pixel Ripped 1995 op de nieuwste Sony console. Dit deel van de Pixel Ripped-serie, bejubeld om zijn maffe adventuregame binnen een gameconcept, neemt je mee op een nostalgische reis terug naar het gouden tijdperk van 16-bit en 32-bit klassiekers en is nu verbeterd voor PSVR2.

In deze videogamesaga heeft onze virtuele held Dot een ontmoedigende missie om het evenwicht in verschillende dimensies te herstellen. De oplossing? Rekruteer de beste gamer van 1995, een 11-jarige jongen genaamd David. Ga samen met dit dynamische duo op deze tijdloze zoektocht en navigeer door liefdevol nagebouwde throwbacks naar je meest dierbare momenten tijdens het spelen van all-time classics in je slaapkamer, de gamewinkel of de arcadehal, allemaal in een meeslepende virtual reality-wereld.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password