Pixel Ripped 1995 stelt de lancering op PSVR2 uit tot 3 oktober

De Emmy Award-winnende VR-studio achter de veelgeprezen Pixel Ripped-franchise kondigt met trots aan dat de door fans geliefde tweede aflevering in de serie, Pixel Ripped 1995, de lancering van de verbeterde versie voor de Playstation VR2 uitstelt tot 3 oktober vanwege een onverwachte vertraging in het Quality Assurance-proces. Deze verbeterde versie van Pixel Ripped 1995 (trailer, persmap, website), met betere graphics en prestaties, head rumble en adaptieve triggers, lanceert in de PlayStation Store voor een prijs van 19,99 USD|EUR. Als extra bonus krijgen degenen die de game al op de originele Playstation VR hebben de mogelijkheid om zonder extra kosten te upgraden naar de verbeterde versie op de PSVR2!

 

Na de succesvolle lancering van Pixel Ripped 1978, het nieuwste deel in de franchise, arriveert het hoog aangeschreven VR-avontuur Pixel Ripped 1995 op de nieuwste Sony console. Dit deel van de Pixel Ripped-serie, bejubeld om zijn maffe adventuregame binnen een gameconcept, neemt je mee op een nostalgische reis terug naar het gouden tijdperk van 16-bit en 32-bit klassiekers en is nu verbeterd voor PSVR2.

In deze videogamesaga heeft onze virtuele held Dot een ontmoedigende missie om het evenwicht in verschillende dimensies te herstellen. De oplossing? Rekruteer de beste gamer van 1995, een 11-jarige jongen genaamd David. Ga samen met dit dynamische duo op deze tijdloze zoektocht en navigeer door liefdevol nagebouwde throwbacks naar je meest dierbare momenten tijdens het spelen van all-time classics in je slaapkamer, de gamehuurwinkel of de arcadehal, allemaal in een meeslepende virtual reality-wereld.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password