Piraten op de post-apocalyptische zeeën van Age of Water zijn klaar voor avontuur

Gaijin Entertainment en Three Whales studio kondigen aan dat het nieuwe online avonturenspel Age of Water in Q1 2024 te koop zal zijn op Steam. De game speelt zich af in een post-apocalyptische waterwereld waar al het land is overstroomd na een wereldwijde catastrofe. De prijs en exacte releasedatum worden later bekendgemaakt op de officiële website van het project en spelers kunnen Age of Water toevoegen aan hun Steam verlanglijstje om op tijd alle updates te ontvangen.

De hoofdrolspeler van Age of Water reist op een gevechtsboot tussen schaarse nederzettingen van overlevenden, vecht met piraten, haalt artefacten van de verloren beschaving van de bodem van de zee, vervoert waardevolle goederen, voert factietaken uit, vindt nieuwe vrienden en onthult de geheimen van de spannende waterwereld. De speler kan het verhaal volgen of de wereld zelfstandig in zijn eigen tempo verkennen – bijvoorbeeld handel drijven tussen nederzettingen, aan boord gaan van andermans boten, vechten tegen andere kapiteins in PvP-gevechten, een eigen basis bouwen.

Het spel wordt verkocht als een Early Access-titel en zal nog verder worden verbeterd op basis van feedback van gebruikers, maar met deze versie kunnen spelers het hele verhaal van Age of Water vanaf dag één en zonder extra kosten voltooien. Gesloten Beta-deelnemers die een van de Summer 2023 CBT Access-bundels hebben gekocht, krijgen een gelijk geprijsde editie van Age of Water gratis op Steam.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password