Pioniers van Pagonia aangekondigd door Volker Wertich, de oorspronkelijke maker van The Settlers

Duitse indiestudio Envision Entertainment kondigt vandaag Pioneers of Pagonia aan, een levendige stedenbouwer die naar de PC komt. Ontwikkeld onder de creatieve leiding van Volker Wertich, de oorspronkelijke maker van de beroemde The Settlers-serie – waarvan wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht – komt Pioneers of Pagonia eind 2023 in Early Access voor pc, en kan nu worden aangevraagd op Steam.

Pioneers of Pagonia is de ultieme simulatietitel, een terugkeer naar de klassieke stedenbouwkundige gameplay waarin spelers de legendarische eilanden van Pagonia ontdekken en verkennen en allianties smeden met de vele inwoners. Met meer dan 40 verschillende gebouwtypes en meer dan 70 verschillende goederen en verspreide productieketens die beschikbaar zijn in Early Access, kunnen spelers creatief aan de slag om hun eigen unieke economie op te bouwen. Zie het tot leven komen via verbluffende animaties voor alle goederentransporten, productieprocessen en ontdekkingen van de bevolking. Dankzij de procedureel gegenereerde kaarten zijn er talloze variaties mogelijk voor een unieke spelervaring telkens weer.

Het verkennen van de eilanden speelt ook een belangrijke rol in Pioneers of Pagonia; je kunt verloren schatten, ondergrondse grondstoffen, vruchtbare gronden en verborgen plaatsen ontdekken. Al moet je wel oppassen, want niet alle inwoners van deze prachtige eilanden zijn vredelievend. Er is ook een co-op modus gepland, zodat spelers samen de eilanden van Pagonia kunnen verkennen en ontwikkelen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password