Pioneers factie onthuld voor Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Paradox Interactive heeft officieel de eerste factie in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 onthuld: De Pioneers. Niet te verwarren met een clan, een factie is een groep vampiers samen gekomen onder één vlag. In Bloodlines 2 strijden de Kindred facties voor controle over Seattle en elke heeft een eigen geschiedenis, karakteristieken en motivaties. Kiezen welke met welke facties je allianties bouwt, banden verbreekt of tegen elkaar op steekt kan de toekomst van Seattle drastisch beïnvloeden.

De Pioneers waren de eerste kolonisten en heersers van Seattle. Onder leiding van Lou Grand, de langst heersende prins van het gebied, is hun controle over het gebied de laatste jaren verzwakt. Ze zijn een verzameling van individuen uit verschillende clans, samengebracht door een idealistische blik op Seattle. De stad wordt gezien als plek zonder een eeuwenoude machtsstructuur en een plek waar ze hun eigen toekomst vorm konden geven.

“Wij hebben deze stad gemaakt en dat laten we niemand vergeten” – Lou Grand
De Pioneers zijn gepassioneerd en hebben een sterke onafhankelijke geest, maar ze weigeren zich te identificeren met de heethoofdige Anarchs. Hoewel de Pioneers dromen om weer over de stad te heersen, zijn ze gedwongen zich aan te passen aan andermans regels. Als ruil mochten de overgebleven Pioneers controle houden over kleine gedeeltes van Seattle.

Bepalende kenmerken
·        Oude glorie – Omdat ze de stad opgebouwd hebben, zijn veel van Lou’s vampiers verliefd op hun herinneringen van het oude Seattle. Ook zijn ze intens loyaal omdat ze elkaar al voor een lange tijd kennen. De Pioneers vechten keihard om de overblijfselen van hun oude wereld –en elkaar- te behouden.
·        De Insider’s Club – De Pioneers zijn voor het grootste gedeelte van het bestaan van de stad de baas geweest. Dat is bijna ongehoord aan de westkust. Vanwege hun grote verliezen in de laatste 20 jaar hebben ze een sceptische houding tegenover de veranderende wereld, waaronder jonge nieuwe leden.
·        Oud geld – Er valt veel geld te verdienen als je voor meer dan een eeuw een stad regeert. Het geld van de Pioneers zou ze elders veel invloed geven. In het moderne Seattle geeft het ze alleen een meer comfortabele overgang naar irrelevantie.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password