P(i)ave the way! WW1 FPS Isonzo brengt hun tweede gratis uitbreiding uit!

De tweede update van historische WW1 FPS Isonzo’s driedelige Caporetto uitbreiding is nu beschikbaar voor soldaten op PC, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S! Duitse troepen vallen aan over de Piave rivier in de nieuw toegevoegde Offensieve map, terwijl Italiaanse soldaten met hand en tand vechten om ze tegen te houden. En met nieuwe wapens voor beide kanten van de oorlog biedt de Slag om Caporetto nieuwe kansen en uitdagingen voor alle betrokkenen.
Net als het eerste deel van de Caporetto uitbreiding is de Piave update gratis voor alle Isonzo spelers. Zoals onthuld in de roadmap, is dit de tweede update van vele die op Steam, PlayStation, Xbox en de Epic Games Store wordt uitgebracht.

Er lopen verschillende kortingen voor de multiplayer WW1 Game Series titels op Steam, met 40% korting op Isonzo (inclusief de Deluxe Edition), 30% korting op de Elite en Alpine DLC, en 10% korting op de Royal DLC en de soundtrack voor degenen die willen genieten van authentieke WW1 Italian Front actie.

Vijandelijke linies oversteken om de Piave over te steken

De Piave update markeert het volgende deel van de gratis Caporetto uitbreiding en is nu beschikbaar in Isonzo, en voegt een nieuwe Offensieve map toe waar soldaten zich doorheen kunnen vechten. Deze keer moeten spelers als Italianen de rivier Piave verdedigen of als Duitsers proberen over te steken. Beide partijen staat een hevige strijd te wachten! Ze zullen echter niet met lege handen ten strijde trekken, want er zijn twee nieuwe wapens aan het spel toegevoegd om de kansen gelijk te maken. Duitse soldaten kunnen nu de Mauser M1914 gebruiken, terwijl de Italianen kunnen kiezen voor de Beretta Modello 1917. Daarnaast zijn in deze update ook diverse nieuwe aangepaste wedstrijdopties opgenomen.

Om de rivier over te steken, moeten de Duitse soldaten zich eerst een weg vechten door een wijngaard en de ruïnes van een kasteel op de top van een heuvel veroveren. De stad Vidor en zijn abdij zijn de volgende doelen, gevolgd door het einddoel: de rivier Piave en zijn bruggenhoofd, waar Duitse troepen een manier moeten vinden om het water over te steken. Natuurlijk zal het Italiaanse leger het de Duitsers niet gemakkelijk maken – Italiaanse soldaten zullen hun aanvallen afwachten en alles geven om de anderen bij elke stap te dwarsbomen.
Afbeelding beschrijving

Creative Director en oprichter van BlackMill Games Jos Hoebe zegt: “Vandaag komt de Piave-update uit, en we zijn erg blij dat we de vele gedenkwaardige gevechten uit de Slag om de Isonzo verder kunnen uitbreiden. Natuurlijk stoppen we hier niet – zoals de roadmap laat zien werken we al toe naar het derde en laatste deel van de Caporetto update, waarna we verder gaan met de volgende gratis uitbreiding. Blijf dus op de hoogte voor meer content!”

Historisch gezien betekende de Slag bij Caporetto een grote nederlaag voor het Italiaanse leger en resulteerde in de vorming van een nieuw kabinet. Armando Diaz verving Luigi Cadorna als stafchef en hield stand bij de Piave om te voorkomen dat Venetië in vijandelijke handen zou vallen. Volgens onze geschiedenisboeken bleek zijn verdediging effectief en betekende het het begin van het einde voor het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. In Isonzo kunnen spelers de loop van de geschiedenis veranderen en zich opnieuw afvragen: welk leger zal de Piave veroveren?

De historische multiplayer WW1 Game Series wil de Grote Oorlog dichterbij brengen dan ooit tevoren, en de uitbreiding Caporetto laat spelers kennismaken met een belangrijk deel van de Duitse betrokkenheid aan het Italiaanse front. Alle nieuwe kaarten zijn gebaseerd op zorgvuldig onderzoek om de uitdagingen van de soldaten aan beide zijden van het conflict weer te geven, met historische kaarten en fotografie gecombineerd met geschreven memoires en moderne geschiedenissen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password