Physics Brawler Bare Butt Boxing pronkt in maffe nieuwe gameplay trailer

Bare Butt Boxing, de komisch chaotische multiplayer brawler van AAA-studio voor visuele effecten Tuatara Games, heeft een gloednieuwe trailer voordat de pugilistische chaos losbarst via een Early Access-release in Q1 2023, gevolgd door de volledige release op pc, Nintendo Switch, PlayStation 5 en PlayStation 4 in 2023.

Vang een glimp op van een nooit eerder vertoonde kaart, originele muziek, een onthulling van de officiële regels en functies, opgepoetste beelden en meer bizarre beat em’ up-gameplay!

Duke it out in deze 6-player party palooza met vrienden in de nieuwe map, genaamd The Skatepark. Dit epische decor biedt een uitdagend mijnenveld van valkuilen voor boksers om vakkundig te manoeuvreren en in hun voordeel te gebruiken.

Zin in sabotage? Stuur speciale voorwerpen de lucht in om nietsvermoedende tegenstanders te hinderen of krijg een extra boost om de leiding te nemen, en uiteindelijk de kroon.

Lach om de hilarische ragdoll physics terwijl je door de arena stuitert via nieuw geïmplementeerde dynamische objecten. Katapulteer naar vijanden en sluit de afstand om die laatste klap uit te delen in dit chaotische gevecht van puur plezier en chaos!
Bare Butt Boxing bevat nu originele muziektracks gecomponeerd door Grand Soleil, gemaakt voor de ultieme knock-out ervaring.

Sla je slag op de eclectische klanken van deze levendige soundtrack terwijl je rond stoeit en je billen over het podium stuurt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password