Physics-based dungeon crawler Knight Crawlers toont nieuwe gameplay demo op Steam Next Fest

Indie-ontwikkelaar Good Morning Games en uitgever The Iterative Collective kondigen met trots aan dat hun physics-based dungeon crawler Knight Crawlers een speelbare demo krijgt op Steam Next Fest. Knight Crawlers komt in de zomer van 2023 uit op Steam en is een ARPG met ragdoll-gevechten die zowel eindeloze runs als co-op en PvP mogelijk maakt.

 

Speel als een Crawler en vecht je een weg door de Lost Realms, waarbij je nieuwe uitrusting en vaardigheden opdoet door golven vijanden te verslaan in gekke, op Physics gebaseerde gevechten. Met een unieke balans van straffe gevechten en gekke humor, zie je het dungeon crawler-genre in een nieuw licht terwijl je deze magische wereld verkent en verovert. Knight Crawlers heeft een roguelite progressiesysteem, waardoor spelers permanente bonussen kunnen pakken tussen de runs door, evenals een grote verscheidenheid aan fysieke, afstands- en magische wapens om te leren en te beheersen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password