Physics-based Dungeon Crawler Knight Crawlers Nu uit op Steam!

Indie-ontwikkelaar Good Morning Games en uitgever The Iterative Collective hebben vandaag aangekondigd dat hun physics-based dungeon crawler Knight Crawlers nu uit is op Steam. Knight Crawlers is een ARPG met ragdoll combat die zowel eindeloze runs als PvP mogelijk maakt.

Betreed de wereld van Knight Crawlers terwijl je begint aan een gevaarlijke reis door de Corrupted Realms, waarbij je hordes vijanden overwint in een absurd op fysica gebaseerd gevechtssysteem. Elke keer dat je kruipt, voer je zware gevechten en ervaar je een vleugje slapstickhumor in deze frisse kijk op het dungeon crawler-genre. Spelers kunnen eindelijk de vraag beantwoorden of ze liever tegen één monster van eend of tegen 100 eendgrote monsters vechten! Knight Crawlers beschikt ook over een roguelite progressiesysteem dat spelers beloont met permanente bonussen tussen de runs door, en een grote verscheidenheid aan fysieke, afstands- en magische wapens om te leren en te beheersen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com