Philips lanceert de Evnia 34M2C8600; een nieuwe monitor met gebogen scherm en kristalheldere beelden

Evnia, de nieuwste gaminglijn van Philips, heeft vandaag haar nieuwe monitor aangekondigd. De Philips Evnia 34M2C8600 biedt gebruikers een meeslepende ervaring dankzij het gebogen scherm en kristalheldere beelden.

Philips Evnia
Philips Evnia werd in oktober 2022 gelanceerd met de bedoeling de regels in de game-industrie opnieuw uit te vinden. Het motto van het merk, Reinvent the Rules, is een representatieve boodschap over het verspreiden van inclusiviteit in de game-industrie. Evnia probeert met haar producten een omgeving te creëren die voor iedereen toegankelijk is. Met hun nieuwste product, de Philips Evnia 34M2C8600, willen ze precies dat doen.

“De nieuwe gamemonitor is ontworpen voor iedereen. Een van de kenmerken waarmee de monitor zich onderscheidt, is de Ambiglow-functie. Deze functie laat zien waar Evnia voor staat: innovatie, vriendelijkheid, openheid en een vleugje speelsheid”, zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead van Philips Monitors en IT-accessoires. “De Ambiglow-functie stelt gamers in staat om de sfeer of de ambiance van de kamer te bepalen. Hierdoor kan elke gamer zich comfortabel voelen en zijn of haar game-ervaring personaliseren.”

Philips Evnia 34M2C8600
Naast Ambiglow beschikt de Philps Evnia 34M2C8600 over DisplayHDR TrueBlack 400 voor uitstekende schaduwdetails, levert het kristalheldere beelden met UltraWide QHD-resolutie (3440 x 1440) en zorgt de 0,1 ms voor een soepele game-ervaring. Verder is de nieuwe gebogen monitor voorzien van een USB-C-poort, KVM-schakelaar en een in hoogte verstelbaar standaard voor extra comfort.

Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe monitor is QD OLED. Deze functie maakt topkleuren en levendige beelden mogelijk door een samensmelting van twee technologieën: oled-panelen en quantum dot (QD)-technologie. Door deze twee technologieën in één functie te combineren, zorgt de nieuwe Philips Evnia 34M2C8600 voor een ongeëvenaarde en meeslepende game-ervaring.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Evnia 34M2C8600 is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1299.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password