Philips en Evnia presenteren veelzijdige selectie monitoren tijdens Black Friday-deals

Een van de belangrijkste voordelen van Black Friday-deals is het profiteren van hoge kortingen, met name op elektronica die zelden worden afgeprijsd. Aangezien Black Friday een ideaal moment is om cadeaus in te slaan, heeft Philips een veelzijdige selectie van monitoren samengesteld. De geselecteerde reeks monitoren omvat zowel gaming-monitoren als monitoren die de productiviteit van professionals bevorderen.

Ultieme game-ervaring voor iedereen
Een gaming-monitor van hoge kwaliteit zorgt voor lage input lag en een hoge verversingssnelheid. Hierdoor wordt  de reactietijd van de game verkort, waardoor spelers sneller en nauwkeuriger kunnen reageren. Ook de visuele ervaring mag niet worden onderschat. Een monitor die voorzien is van een hogere verversingssnelheid en resolutie zorgt voor levendige graphics en een soepele gameplay-ervaring. Hierdoor worden verborgen details onthuld en komt elk frame tot leven.

De Evnia 27M1C5200W is speciaal ontworpen voor intensief gamen. De 27 inch gaming-monitor beschikt over een bliksemsnelle 240Hz-verversingssnelheid, lage input lag, en een snelle reactietijd van 0,5 ms MPRT. Samen met de Adaptive-Sync-technologie zorgt dit ervoor dat haperingen en onderbrekingen worden geëlimineerd. Het hoge contrast en de SmartImage HDR-technologie dragen tot slot bij aan adembenemende beelden en een meeslepende ervaring.

Must-have voor thuiswerken
Het vinden van de juiste monitor voor thuiswerken is niet eenvoudig. De monitor moet een aantal functies bevatten waarmee je comfortabel kan multitasken en tegelijkertijd kan genieten van de nieuwste multimedia en games.

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-modellen naar: https://www.evnia.philips.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password