Phantom Galaxies brengt AAA multiplayer mecha actie-RPG naar Steam en Epic Games Store op 2 november 2023

Blowfish Studios, een dochteronderneming van het interactieve entertainmentbedrijf Animoca Brands, kondigt vandaag aan dat de mecha-ruimteopera PHANTOM GALAXIES op 2 november 2023 in free-to-play early access wordt gelanceerd voor de pc. PHANTOM GALAXIES is beschikbaar op Steam, de Epic Games Store en de officiële website.

PHANTOM GALAXIES is een uitgebreide online multiplayer sci-fi actie-RPG die zich afspeelt in een uitgestrekt en meeslepend universum, met snelle mecha-gevechten, razendsnelle actie en een boeiend verhaal en boeiende personages.

Na een interstellaire oorlog hebben het Gemenebest en de Unie zich verenigd in het Ranger Squadron – een eenheid van elite mecha-piloten die zich inzetten om menselijke kolonies te beschermen aan de grenzen van de bekende ruimte. Spelers kruipen in de huid van een vaandrig in het Ranger Squadron en besturen een getransformeerde gemechaniseerde Starfighter om zich te verdedigen tegen de invallen van meedogenloze piratengroeperingen en verraderlijke buitenaardse vijanden, van de aasetende Junkers en paramilitaire Brooksea tot de verguisde Xanorra en gemene Sha’har fanatiekelingen.
In PHANTOM GALAXIES kunnen spelers unieke personages creëren, hun transformerende Starfighters bouwen en aanpassen aan hun speelstijl, deelnemen aan intense gevechten in de ruimte of op de grond terwijl ze de menselijke kolonies beschermen tegen gemene piratenhordes, mysterieuze buitenaardse beschavingen afweren en strategische locaties veroveren om het grondgebied van de mensheid te verdedigen. Spelers kunnen alleen vechten of online samenwerken met andere piloten. De vrijheid van de speler staat centraal, met een verscheidenheid aan mecha-types om uit te kiezen – gespecialiseerd in gevechten op korte, middellange of lange afstand en volledig aanpasbaar aan aanval, verdediging of beide.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password