PGA TOUR 2K23 zorgt voor feestelijke feestdagen met nieuwe baan, speelbare Nadeshot en kleding van 100 Thieves en Barstool Sports

PGA TOUR 2K23 is klaar voor de feestdagen in december met een golftas vol goodies, waaronder een nieuwe baan, een nieuw speelbaar personage, limited-time uitdagingen en kleding.*

Torrey Pines Golf Course is een openbare golfbaan met 36 holes, gelegen bovenop de kliffen aan zee in het schilderachtige La Jolla-gebied van San Diego, CA en gastheer van de PGA TOUR Farmers Insurance Open. Met hun pittoreske uitzicht op de Stille Oceaan zijn zowel de noordelijke als de zuidelijke baan vanaf 2 december gratis voor alle PGA TOUR 2K23-spelers via een automatische spelupdate.

Matthew “Nadeshot” Haag, oprichter & CEO van premium lifestyle merk en gaming organisatie 100 Thieves zal zijn debuut maken als speelbaar personage in PGA TOUR 2K23 op 15 december. Als fervent golfer en PGA TOUR 2K-speler drukte Nadeshot eerder zijn stempel op de franchise met een Course Designer-samenwerking genaamd ‘Thieves Landing’ en verscheen hij in de PGA TOUR 2K23-reclamecampagne. Na Nadeshot’s optreden in de game zal begin januari een 100 Thieves “100 Holes Challenge” van start gaan in de game. In de loop van vijf weken vanaf 5 januari worden spelers uitgedaagd om 100 holes per week te spelen. Spelers die 100 holes voltooien, ontvangen de maandag daarop de bijbehorende beloning voor die week. Houd de in-game aankondiging van de start van de 100 holes challenge in januari in de gaten voor meer informatie.

Van 8 tot 14 december kunnen spelers ook deelnemen aan een nieuwe uitdaging met de “Barstool Break 90 Ladder Challenge”, met branded gear van het grootste en meest invloedrijke digitale sport-, entertainment- en lifestyle-multimediamerk Barstool Sports. Spelers worden uitgedaagd om een score van 90 zo vaak mogelijk te breken in rondes van 18 holes. Hoe vaker ze de 90 halen, hoe meer Barstool-artikelen ze verdienen. Meer informatie over de “Barstool Break 90 Ladder Challenge” zal worden aangekondigd via een bericht in de game.

Tot slot zal Greyson Clothiers kleding, zoals gedragen door PGA TOUR pro en PGA TOUR 2K21 cover atleet Justin Thomas, evenals een nieuwe Dude Perfect-branded zwarte hoodie deze maand ook beschikbaar zijn en gratis voor alle spelers om hun MyPLAYERS in de Pro Shop uit te dossen. Spelers kunnen hun VC ook besteden aan een selectie van feestelijke vakantiespullen die verkrijgbaar zijn via de in-game winkel.

PGA TOUR 2K23 zal verkrijgbaar zijn in een digitale bundel met NBA 2K23 voor een speciale introductieprijs voor PlayStation Plus- en Xbox Live Gold-abonnees van € 49,99 op Sony PlayStation en Xbox platforms en € 39,99 op pc via Steam, van 13 december tot 27 december 2022.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password