PGA TOUR 2K23 onthult Elite Roster van speelbare Pro’s

2K heeft vandaag een groot aantal speelbare profs bekendgemaakt voor PGA TOUR 2K23. Naast covericoon Tiger Woods zijn er een aantal nieuwe gezichten op het internationale rooster, waaronder 2022 FedEx St. Jude Champion Will Zalatoris en de Spaanse power-hitter Jon Rahm, evenals de eerste vrouwelijke pro’s Lexi Thompson, de Canadese record-setter Brooke Henderson, en het Nieuw-Zeelandse wonderkind Lydia Ko. Terugkerende pro’s zijn onder andere PGA TOUR 2K21 cover atleet Justin Thomas en 2022 3M Open en Rocket Mortgage Classic winnaar Tony Finau.

Elke pro is uitgedost in levensechte kleding en uitrusting, en beschikt over een unieke set attributen die representatief zijn voor hun vaardigheden. Spelers kunnen de tee box betreden als een van de pro’s in Exhibition, Multiplayer en Divot Derby play, of de strijd met hen aangaan om het klassement te beklimmen en de FedExCup te winnen in PGA TOUR MyCAREER mode.

De pro’s die bij de lancering in PGA TOUR 2K23 beschikbaar zijn, zijn onder andere:

Tiger Woods;
Justin Thomas;
Lexi Thompson;
Lydia Ko;
Brooke Henderson;
Will Zalatoris;
Collin Morikawa;
Tony Finau;
Jon Rahm;
Rickie Fowler;
Justin Rose;
Xander Schauffele;
En meer.

Naast de PGA TOUR-profs is ook het legendarische sporticoon Michael Jordan beschikbaar en direct speelbaar bij de lancering voor spelers die een willekeurige versie van de PGA TOUR 2K23 Standard Edition pre-orderen of de Deluxe Edition of Tiger Woods Edition aanschaffen. Jordan is opgenomen in het Michael Jordan Bonus Pack*, samen met vier sleeves van verbruikbare Common golfballen, die een optionele prestatieboost geven.

Extra pro’s en beroemde gasten zullen na de lancering beschikbaar zijn. Meer details volgen binnenkort.

Mocht je het gemist hebben, bekijk dan hier de PGA TOUR 2K23 aankondigingstrailer.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition en PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition staan momenteel gepland voor een release op 11 oktober, gevolgd door PGA TOUR 2K23 Standard Edition op 14 oktober, voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4) en Steam.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password