PGA TOUR 2K23 onthult eerste Clubhouse Report en eerste gameplaytrailer boordevol actie

2K heeft vandaag in het eerste Clubhouse Report, een blog van de ontwikkelaar met een schat aan informatie, details onthuld over een aantal nieuwe functies die naar PGA TOUR 2K23 komen. Een spannende trailer boordevol actie, getiteld “More Golf. More Game.” werd ook onthuld als een eerste blik op PGA TOUR 2K23.

Het Clubhouse Report behandelt een verscheidenheid aan PGA TOUR 2K23 onderwerpen, waaronder de nieuwe 3-klik swing optie, speelbare profs, gelicenseerde banen, MyPLAYERS, MyCAREER, Course Designer, en meer. Extra Clubhouse Reports zijn gepland voor de toekomst om extra inzicht te bieden in aankomende aankondigingsonderwerpen. De trailer biedt ook een blik op profs, banen en MyPLAYERS in actie.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition en PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition staan momenteel gepland voor een release op 11 oktober, gevolgd door PGA TOUR 2K23 Standard Edition op 14 oktober, voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4) en Steam.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com