PGA Tour 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 6 verschijnt vrijdag in nieuwe stijl met Bad Birdie Golf Gear

Vandaag kondigde 2K de details aan van de PGA TOUR 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 6, met een collectie kleding en uitrusting van Bad Birdie Golf, die op vrijdag 27 oktober 2023 van start gaat.

Bad Birdie Golf, opgericht in 2017, is een performance golfkledingmerk dat een breed scala aan stijlvolle kleding en accessoires biedt. De Bad Birdie Golf-kleding die beschikbaar is in Clubhuispas Seizoen 6 bestaat uit golfballen met bloemen- en tropische patronen, shirts, hoeden, shorts, rokjes, jurken en meer in een scala aan opvallende kleuren en patronen. Spelers kunnen Bad Birdie Golf-kleding verdienen via Clubhuispas Seizoen 6 progressie.

Naast Clubhouse Pass Seizoen 6 die vrijdag uitkomt, is het Halloween Designer Pack nu beschikbaar en gratis voor alle spelers. Met griezelige herfstelementen, zoals jack-o-lantaarns, graven en grafstenen, kunnen spelers een griezelig tintje geven aan hun eigen banen in de PGA TOUR 2K23 Course Designer. Dit vakantieseizoen is er ook weer een scala aan kleding en uitrusting in vakantiestijl, waarmee spelers worden aangemoedigd om hun MyPLAYERS feestelijk aan te kleden.

PGA TOUR 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 6 biedt nieuwe dagelijkse en wekelijkse evenementen en loopt tot en met vrijdag 12 januari 2024. PGA TOUR 2K23 is volgens Metacritic de best beoordeelde golfsimulator van het afgelopen decennium op Xbox en PC. Voor nieuwe spelers die hun achterstand willen inhalen, maar ook voor doorgewinterde veteranen die een gat in hun collectie willen opvullen, zijn er nu DLC-pakketten verkrijgbaar met VC en verbruikbare ballenpakketten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password