PGA TOUR 2K23 belooft een november om dankbaar voor te zijn met Top of the Rock Golf Course en Dude Perfect Apparel

2K en HB Studios blijven bonuscontent uitrollen voor PGA TOUR 2K23 met de nieuwe toevoegingen van Top of the Rock Golf Course en Dude Perfect en Hugo Boss kleding. PGA TOUR 2K23 – door GameSpot “The best simulation golf game ever made,” genoemd – zal de komende maanden blijven groeien en nieuwe content, speelbare personages, banen, gear en meer introduceren.

Top of the Rock Golf Course in Ridgedale, MO, is de allereerste par-3 baan in een professioneel kampioenschap. Hoog gelegen boven Table Rock Lake kunnen spelers genieten van de prachtige natuur om hen heen met vredige watervallen, kreken, vijvers en ongerepte meren. Deze speelbare baan is vanaf vandaag gratis toegankelijk voor alle PGA TOUR 2K23-spelers.

De PGA TOUR 2K23-community kan zijn MyPLAYER ook aankleden met kleding van Dude Perfect, het comedy- en sportentertainmentteam met meer dan 58 miljoen abonnees op YouTube. Petten, een polo en een hoodie van het merk Dude Perfect zijn vanaf vandaag verkrijgbaar als MyPLAYER-kleding in de game.

Daarnaast is er op vrijdag 11 november Hugo Boss-kleding beschikbaar om MyPLAYERS nog meer swag toe te voegen.

Leden van het Dude Perfect-team zullen in de toekomst beschikbaar zijn als speelbare personages in PGA TOUR 2K23.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password