PGA TOUR 2K21 wereldwijd verkrijgbaar vanaf 21 augustus 2020

2K ko2K kondigt vandaag aan dat PGA TOUR 2K21, de aanstaande officieel gelicentieerde golfsimulatiegame, momenteel gepland staat voor wereldwijde release op vrijdag 21 augustus 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, Windows-pc via Steam, Nintendo Switch* en Google Stadia. Met PGA TOUR pro Justin Thomas als coveratleet luidt PGA TOUR 2K21 de terugkeer in van het geweldige golfspel dat fans hebben gemist.

PGA TOUR 2K21 – ontwikkeld door HB Studios, de studio achter The Golf Club 2019 – markeert de evolutie van de The Golf Club-franchise en zal 15 gelicentieerde PGA TOUR-banen bevatten, die allemaal zijn gescand met geavanceerde technologie om de fairways, greens, bunkers, bomen, meren en vijvers tot leven te brengen. Spelers kunnen ook hun eigen greens en fairways maken met de duizenden opties die de Course Designer biedt. Fans kunnen PGA TOUR 2K21 vanaf nu vooraf bestellen bij deelnemende retailers.

“Uitgekozen zijn om de allereerste coveratleet te zijn voor de allereerste PGA TOUR 2K-game is een enorme eer”, aldus Justin Thomas, FedExCup-kampioen 2017, PGA Championship-winnaar en voormalig nummer 1 op de officiële World Golf Ranking. “Ik ben verheugd om lid te worden van de 2K-familie en om spelers wereldwijd digitaal uit te dagen.”

Thomas zal worden vergezeld door nog eens 11 PGA TOUR-professionals, die elk een uitdaging zullen vormen voor spelers in de PGA TOUR Career Mode terwijl ze strijden om FedExCup Champion te worden. Spelers kunnen hun MyPLAYER’s ook maken en personaliseren met uitrusting en kleding van gelicentieerde merken als adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Calla     way Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf en meer.

Als kers op de taart van de simulatie-ervaring zal PGA TOUR 2K21 gepresenteerd worden als een televisie uitzending, met ultramoderne graphics, dynamische cutscenes en een naadloos herhalingssysteem, allemaal verenigd door het commentaar van de beroemde commentator Luke Elvy en analist Rich Beem.

“Als wereldleider in het sportsimulatiegenre is 2K de perfecte partner om de nieuwe PGA TOUR 2K-videogameserie te starten en de PGA TOUR-ervaring te introduceren bij nieuwe spelers van alle leeftijden”, aldus Len Brown, PGA TOUR Chief Legal Officer en Executive Vice President, Licensing. “We zijn verheugd om te zien wat de toekomst van de franchise in petto heeft, te beginnen met PGA TOUR 2K21.”

“Golf is populairder dan ooit door beroemdheden, atleten en muzikanten die het spel spelen en hun ervaringen elke dag op sociale media delen”, aldus Chris Snyder, Vice President of Marketing voor 2K. “Ons doel is om de meest authentieke golfsimulatie-ervaring ooit te creëren en HB Studios brengt die authenticiteit met PGA TOUR 2K21, wat in alle opzichten een echte 2K-game is, met realisme, diepte en plezier dat zowel golfliefhebbers als casual spelers aanspreekt. ”

PGA TOUR 2K21 is ontworpen voor spelers van alle vaardigheidsniveaus. Beginners kunnen gebruik maken van realtime tutorials, tips en shot-suggesties, terwijl veteranen aan de slag kunnen met features als Pro Vision, Distance Control, Putt Preview en andere innovaties. Social gaming is de kern van de ervaring, gezien spelers de strijd aan kunnen gaan in lokale en online wedstrijden, in de Alt-Shot, Stroke Play, Skins en Scramble-modi voor 4 spelers. Bovendien zullen Online Societies spelers aanmoedigen om hun team uit te nodigen om het clubhuis te bezoeken en volledige seizoenen en toernooien te houden met unieke regels en vereisten, evenals handicap- en evenementinstellingen.

Door een samenwerking tussen 2K en het sportmerk adidas ontvangen spelers die PGA TOUR 2K21 vooraf bestellen het 2K / adidas CODECHAOS MyPLAYER-pakket met adidas CODECHAOS BOA-golfschoenen en aangepaste 2K / adidas-uitrusting, waaronder een sportpolo, Ultimate365-broek en tourhoed, exclusief ontworpen door adidas Golf voor PGA TOUR 2K21. Spelers die de PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition kopen, ontvangen het 2K / adidas CODECHAOS MyPLAYER-pakket, evenals het “Golden Touch” -pakket met een gouden putter en driver en een 2300 VC-pakket, dat kan worden gebruikt om in-game cosmetische artikelen te ontgrendelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password