Personaliseer je Elite Series 2 controller met Xbox Design Lab!

Of je nu op zoek bent naar een op maat ontworpen controller voor jezelf, een geliefde of een speciale gamer in je leven, Xbox Design Lab biedt je een breed canvas om de perfecte controller te ontwerpen. Sinds de lancering van Xbox Design Lab in 2016, was het belangrijkste verzoek van fans om de Elite controllers op te nemen in het unieke aanpassingsprogramma om de premium controller verder te personaliseren. Nu zijn er miljarden kleurencombinaties waarmee je de meest aanpasbare Xbox controller echt uniek kunt maken.

Spelers kunnen kiezen uit verschillende kleuren om bijna alle externe onderdelen van de Elite Series 2 controller aan te passen, inclusief de behuizing, achterkant van de behuizing, D-pad, bumpers, triggers, thumbsticks en knoppen. Ze kunnen zelfs kiezen tussen een kruisvormige of gefacetteerde D-pad en voor het eerst in Xbox Design Lab kunnen ze de basis en ring van de thumbstick in kleur aanpassen. Personaliseer bovendien jouw ontwerp met lasergravure om jouw naam, gamertag of aangepaste boodschap van 16 tekens toe te voegen. Het beste is dat Elite Series 2 controllers zijn ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn met verwisselbare componenten, zodat je kunt spelen met een specifieke setup die het beste bij je past.

Het ontwerpen van een aangepaste Elite Series 2 controller begint bij €139,99 en spelers kunnen gepersonaliseerde Elite Accessory Packs kopen om te koppelen met hun Elite Series 2 controller, inclusief het toevoegen van paddles, verschillende set thumbsticks en D-pad, en/of de aanschaf van een draagtas/charging pack.

Spelers kunnen er ook voor kiezen om een ​​aangepaste Elite Series 2 controller te krijgen met alle Elite componenten (paddles, thumbsticks, D-Pad en draagtas/charging pack) voor €199,99.

Als je niet weet waar je moet beginnen, vind dan genoeg inspiratie op de Xbox Design Lab site.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password