Persona 5 Royal is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One

ATLUS lanceert vandaag hun populaire RPG Persona 5 Royal voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Persona 5 Royal maakt een triomfantelijke terugkeer, waarbij eerder uitgebrachte DLC aan de basisgame is toegevoegd.
Zet het masker van Joker op en sluit je aan bij de Phantom Thieves of Hearts. Doorbreek de ketenen van de moderne samenleving, pleeg overvallen om de geesten van corrupte mensen te infiltreren en verander hun gedrag! Persona 5 Royal verwelkomt nieuwe studenten op Shujin Academy en biedt ze een nieuw gebied van Tokio om te verkennen, nieuwe personages, een nooit eerder verteld verhaal en heel veel meer! Zelfs de meest ervaren Phantom Thieves zullen genieten van de nieuwe uitdaging die Persona 5 Royal ze biedt om conventies te trotseren, hun innerlijke kracht te ontdekken en te vechten voor gerechtigheid.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password