Persona 3 Reload is nu verkrijgbaar

Persona 3 Reload is door ATLUS uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Xbox Game Pass, Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. Persona 3 Reload is een fascinerende nieuwe interpretatie van de RPG die het genre gedefinieerd heeft, herboren voor de moderne tijd met een opgefrist gevechtssysteem, totaal nieuwe en haarscherpe graphics, geremasterde audio met een nieuwe Engelse voice-over en gemoderniseerde functionaliteit voor een groot gebruiksgemak.

Om de release van Persona 3 Reload te vieren, vinden er momenteel een aantal digitale en fysieke activiteiten plaats:

  • Persona 3 Reload WEBTOONMerryweather Media, de maker van de populaire WEBTOON Originals, komt met een vijfdelige miniserie die de lezers laat kennismaken met het verhaal van Persona 3 Reload. De eerste twee delen zijn te vinden op WEBTOON, ‘s werelds grootste webcomic-platform. Houd de wekelijkse verschijning van de resterende delen goed in de gaten.
  • Yokocho/Ichiba samenwerking – Om de verschijning van de game te vieren, heeft de iconische Londense ramen-eetgelegenheid Ramen Yokocho van nu tot april drie ongelofelijke menu’s samengesteld, elk vernoemd naar een hoofdpersonage uit de game. Gedurende deze samenwerking is er ook een dessert-pop-up in Ichiba, Westfield Londen, waar limited edition Persona 3 Reload-donuts en bubbelthee verkrijgbaar zijn.
  • Level Up met Nanoleaf – Gek op Persona 3 Reload en wil je meer uit je game-beleving halen? Om de release te vieren, kun je jezelf helemaal onderdompelen in het Donkere uur met Nanoleafs Full Immersion Bundle, waarbij de heldere achtergrondverlichting je gameplek verlicht met het schitterende klei\urenpalet van Persona 3 Reload.
  • 3D-reclameborden – In Downtown LA en op New Yorks Times Square kun je 3D-reclameborden vinden van Aigis, de Protagonist en Thanatos! Je komt Persona 3 Reload ook overal tegen op reclameborden in het centrum van Londen.

Stap in de schoenen van een uitwisselingsstudent die een onverwacht lot tegemoet gaat wanneer hij het uur betreedt dat ‘verborgen’ is tussen de ene dag en de andere. Maak een ongelooflijke kracht wakker en ga achter de mysteries van Tartarus aan, vecht voor je vrienden en laat voor altijd een stempel op hun herinneringen achter. Stort je in het Donkere uur en laat de krochten van je hart ontwaken!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password