Perp Games brengt 2 fysieke spellen uit

Verken het schilderachtige Franse kustplaatsje Saint-Exil in deze psychologische thriller Broken Pieces en beleef een verontrustende survival horror, beïnvloed door escape room mechanics in Do Not Open.

– Broken Pieces is nu beschikbaar als fysieke release op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5

– Do Not Open ligt al in de winkels als PS5 fysieke editie en is nu ook beschikbaar als PS4 Edition.

Beide games zijn momenteel ook digitaal te koop voor PS4 en PS5 in de PlayStation Store.

Broken pieces

Elise en haar verloofde Pierre zijn onlangs verhuisd naar het idyllische kustplaatsje Saint-Exil. Ontdek waarom iedereen in de stad is verdwenen en hoe deze eens zo gezellige nederzetting zo sinister is geworden. Zoek naar Elises vermiste verloofde en onthul de duistere geschiedenis van dit ooit pittoreske dorpje.

Don’t Open

Onder immense druk in een angstaanjagende en beklemmende omgeving zit Michael J. Goreng, een berucht zoöloog en epidemioloog, gevangen in een verwrongen versie van zijn eigen huis. Zijn vrouw en dochter zijn in groot gevaar. Ontsnap uit het huis terwijl je te maken krijgt met een mysterieuze paranormale dreiging die je stalkt. De druk is intens terwijl een klok naar nul tikt. De klok stopt. Haast je! Los op, verstop je of sterf!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password