Peppa Pig: Wereldavontuur – gameplay trailer vrijgegeven

We zijn verheugd een gloednieuwe trailer voor Peppa Pig: Wereldavontuur te onthullen die een eerste kijk geeft op de gameplay in Peppa Pigs nieuwste videogame!

In dit gloednieuwe, interactieve avontuur krijgen Peppa Pig-fans de kans om Italië, Duitsland, Spanje, Hollywood en meer te verkennen en tijdens hun reis opdrachten te voltooien en postkaarten te verzamelen. Ze kunnen naar Australië vliegen, de oceaan in een duikboot verkennen, in een gele taxi door de straten van New York rijden en bekende monumenten bezichtigen zoals De Eiffeltoren in Parijs en Buckingham Palace in Londen. Spelers kunnen ook hun eigen thuis vormgeven in Peppa’s buurt.
Peppa Pig verscheen voor het eerst op het scherm in 2004 en groeide sindsdien uit tot de best vriend van kleuters, wereldwijd. Peppa Pig: Wereldavontuur wordt de tweede Peppa Pig-videogame die twee jaar na het succes van Mijn Vriendin Peppa Pig uit 2021 zal verschijnen.

Outright Games brengt in samenwerking met Hasbro Peppa Pig: Wereldavontuur uit op 17 maart voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password