Peppa Pig keert volgend jaar terug naar pc en consoles met Peppa Pig: Wereldavontuur

Outright Games, brengt in samenwerking met Hasbro de nieuwe videogame Peppa Pig: Wereldavontuur op 17 maart uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Fans kunnen een wereldreis maken met Peppa Pig en zelfs hun eigen familie in het verhaal meenemen in dit gloednieuwe interactieve avontuur.
Het is tijd om je koffers te pakken en op pad te gaan met Peppa. New York City roept je, maar ook Parijs, Australië, Londen en nog veel meer locaties met nieuwe personages om te ontmoeten, leuke opdrachten om uit te proberen en veel accessoires om aan te trekken en te verzamelen.

Ook dichter bij huis valt er plezier te beleven! Spelers kunnen een oogverblindend huis in Peppa’s buurt creëren en het inrichten met verzamelobjecten en souvenirs van hun reizen over de hele wereld. Fans kunnen zelfs hun familie omtoveren tot Peppa Pig-personages en ze deel laten uitmaken van het verhaal!

Beth Goss, CEO van Outright Games zei: “We zijn blij dat Peppa terug is bij Outright Games voor haar volgende videogame Peppa Pig: Wereldavontuur. We genieten van de uitdaging om voort te bouwen op de fantastische ontvangst van Mijn Vriendin Peppa Pig van vorig jaar en dit spel groter te maken met meer locaties, personages en plezier! We kijken ernaar uit om het volgend jaar maart met iedereen te delen.”

Eugene Evans, Senior Vice President of Business Development en Digital Licensing, van Hasbro zei: “Na bijna twintig jaar is het ongelooflijk om te zien hoe de wereldwijde liefde voor het merk Peppa Pig blijft groeien nu Peppa-fans over de hele wereld vermaakt worden via video’s en in digitale games. We zijn zeer verheugd om met onze vrienden van Outright Games samen te werken aan Peppa’s volgende videogame-avontuur.”

Peppa Pig verscheen voor het eerst op het scherm in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de beste vriend van kleuters. Peppa Pig wordt verspreid in 180 landen en bezorgt ouders en kinderen van alle continenten en culturen plezier door kleuters te helpen hun eigen wereld te verkennen en te begrijpen aan de hand van de ervaringen van hun vriend Peppa. Peppa Pig: Wereldavontuur wordt het tweede Peppa Pig-videospel dat binnen twee jaar wordt uitgebracht, na het succes van Mijn Vriendin Peppa Pig in 2021.

Peppa Pig: Wereldavontuur komt op 17 maart uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password