Pentiment nu beschikbaar

Vandaag kondigen Obsidian Entertainment en Xbox Game Studios met trots aan dat Pentiment nu beschikbaar is voor Xbox Game Pass en PC Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 PC, Steam en Xbox Cloud Gaming. Onze review vindt je HIER terug.

Pentiment is een verhalende avonturen game dat zich afspeelt in het 16e-eeuwse Opper-Beieren, waar je speelt als Andreas Maler, een meesterkunstenaar uit Neurenberg, die keuzes maakt en de gevolgen onder ogen ziet die nog jaren door deze kleine gemeenschap zullen vloeien. Diep geworteld in de geschiedenis en volledig afhankelijk van de keuze van de speler, stelt Pentiment je in staat om de schandalen in het fictieve stadje Tassing en de abdij van Kiersau te onderzoeken om het leven van een goede vriend te redden.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password