Penance keert terug als Blasphemous 2 naar Xbox One en PlayStation 4 komt

The Game Kitchen en Team17 Digital hebben vandaag onthuld dat de straffe Metroidvania Blasphemous 2 op 2 november wereldwijd naar Xbox One en PlayStation 4 komt.

Blasphemous 2 volgt een pas ontwaakte Penitent One en dompelt spelers onder in een eindeloze cyclus van leven, dood en wederopstanding terwijl ze het opnemen tegen monsterlijke vijanden en onvoorstelbare uitdagingen om de profetische geboorte van een nieuw Kind van het Wonder tegen te houden. Spelers kunnen kiezen uit drie unieke wapens en een verbeterde vaardighedenset. Ze moeten deze nieuwe hulpmiddelen gebruiken om te overleven en een land te verkennen dat erop gebrand is om ze terug naar het graf te sturen terwijl ze verspreide stukjes overlevering verzamelen, lang vergeten geheimen ontrafelen en de laatste omhelzing van de dood vermijden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password