Speel Open Beta Ghost Recon Wildlands nu en ervaar de Wildlands met ‘A World With No Heroes’ – Trailer

‘A World With No Heroes’, de nieuwe experience website van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, geeft fans de mogelijkheid om de enorm uitgebreide wereld van de Wildlands te verkennen.

A World With No Heroes’ is beschikbaar op mobiel en desktop, zodat iedere speler de uitgestrekte en levendige open wereld van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands kan ervaren, zelfs voordat de Ghosts in Bolivia arriveren. Door middel van 50 camera’s in de volledige 3D in-game map, ontdekken spelers de verdachte activiteiten van het kartel en andere bruikbare informatie in 21 verschillende provincies. Zodra spelers genoeg informatie hebben verzameld, worden zij beloond met een in-game bonuspakket. Dit bonuspakket bevat badges en een tijdelijke XP booster voor de volledige game. Ervaar ‘A World With No Heroes’ hier: ghostrecon.com/noheroes.

Na een succesvolle Closed Beta is het vanaf 23 tot en met 27 februari tijd voor de Open Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands op PlayStation 4, Xbox One en PC.
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Bolivia is tevens een land dat door het corrupte Santa Blanca drugskartel in een narcostaat is veranderd. Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is. De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password