Pearl abyss onthult nieuwe klasse nieuwe uitbreiding en een enorme content routekaart voor 2024 voor alle black desert platforms op het calpheonbal

Het afgelopen weekend heeft Pearl Abyss zijn community ontmoet in de ‘Ivex Studio’ in Gwangmyeong, Zuid-Korea, om avonturiers te overladen met goed nieuws, zowel persoonlijk als virtueel via Twitch en YouTube livestreams. Van de gloednieuwe klasse “Scholar”, die volgende week uitkomt op pc en mobiel, tot de vervolguitbreiding Land of the Morning Light: Seoul en de vele verbeteringen waar spelers om hebben gevraagd. De MMORPG-ontwikkelaar gaf de meer dan 250 aanwezige Black Desert Adventurers reden tot juichen.
Black Desert Executive Producer Jaehee Kim prikkelde avonturiers met een routekaart en belangrijke thema’s voor de richting van Black Desert in 2024. Kim benadrukte belangrijke pijlers zoals “Character Growth Motivators”, “Player Goals” en “Simplification” als cruciale thema’s voor de toekomstige evolutie van Black Desert en legde uit dat het perfectioneren van bestaande elementen de toekomstige ontwikkeling van de game voor de komende jaren zal leiden.

Als waardering voor de voortdurende steun van spelers kunnen alle Black Desert Online- en Black Desert Console-spelers een speciale couponcode inwisselen (hier te vinden) waarmee ze twee outfitboxen kunnen vrijspelen met outfits die in 2023 worden uitgebracht, 4.000 Cron Stones, Valk’s Advice (+150) X2, twee felbegeerde J’s Hammers (om de niveaus voor het verbeteren van hun uitrusting veilig te stellen) en nog veel meer.
Tijdens het evenement werd het volgende aangekondigd:
Introductie van de nieuwe klasse “Scholar” deze week
De 27e nieuwe klasse van Black Desert, de Scholar, zal vrijwel direct speelbaar zijn. Black Desert Mobile-spelers kunnen morgen, dinsdag 19 december, aan de slag, terwijl Black Desert Online-spelers op woensdag 20 december in actie kunnen komen. De Scholar-klasse staat ook gepland om zijn debuut te maken op Black Desert Console na een toekomstige next-gen upgrade en verdere optimalisaties, wat een langdurig avontuur op dit platform belooft.

De Scholar is een gerenommeerde alchemist en natuurkundige die de zwaartekracht beheerst en verwoestende dubbele hamers hanteert. Scholar gaat op een gevaarlijke zoektocht om een geneesmiddel te vinden voor de plaag die het continent Black Desert teistert en haar eigen voortbestaan in gevaar brengt. In haar zoektocht naar een geneesmiddel leert ze de kracht van de zwaartekracht te manipuleren en gebruikt ze die om zichzelf te redden, maar ook om de krachtige vernietigende kracht los te laten op elke vijand die op haar pad komt.

In tegenstelling tot de meeste klassen in Black Desert krijgt Scholar toegang tot een tweede set vaardigheden door “ascension” in plaats van ontwaken. Eenmaal vrijgespeeld kan ze de Sledgehammer hanteren, een tweehandig wapen dat twee hamers combineert. Het concept achter de kracht van dit wapen is Scholars vermogen om de zwaartekracht te manipuleren, zodat ze wapens kan hanteren die veel verder gaan dan haar normale vaardigheden en de zwaartekracht van vijanden kan veranderen, waardoor elk gevecht in haar voordeel wordt beslecht.

Om niet onder te doen voor anderen, houdt Scholar van mode. De onlangs onthulde ‘Magnum Opus’ is een exclusief kostuum voor Scholar, geïnspireerd op de kostuums van geleerden uit de Renaissance. Het is ontworpen om de ‘geeky’ kant van Scholar als alchemist en natuurkundige te benadrukken. De oog- en lichtsymbolen en versieringen staan voor de schittering van een mens die het rijk van het goddelijke is binnengestapt.

Nieuwe uitbreiding Land van het Morgenlicht: Seoul Komt in 2024
In navolging van het veelgeprezen Land van het Ochtendlicht van vorig jaar kunnen avonturiers in 2024 een duik nemen in de uitgebreide uitbreiding Land van het Ochtendlicht: Seoul in 2024. Dit vervolg bevat een spannend verhaal dat zich afspeelt in het middeleeuwse Seoul, waar je cultureel iconische plaatsen uit de Joseon-dynastie kunt verkennen, zoals het Gyeongbokgung Paleis, de Hanyang Yukjo Straat en het Gyeonghoeru Paviljoen.

Net als de mythologische eindbazen in het originele Land of the Morning Light, kunnen spelers acht totaal nieuwe eindbazen uitdagen die zijn afgeleid van Koreaanse folklore en mythes. In tegenstelling tot de originele Black Shrine-content waarin één speler het tegen één eindbaas opnam, kunnen deze nieuwe eindbaasgevechten door een grote groep gildeleden gezamenlijk worden aangegaan.

Land van het Morgenlicht: Seoul introduceert ook een nieuwe zwaardvechtersklasse, uniek voor het nieuwe gebied. Deze afstammeling van Unsa hanteert een zwaard en een “Gombangdae”, een traditionele Koreaanse rookpijp. Spelers die hem kiezen, kunnen genieten van een actierijke, meeslepende en aangrijpende verhaallijn.

Verbetering van de levenskwaliteit van avonturiers in 2024
Na te hebben geluisterd naar uitgebreide directe feedback van spelers, zal Pearl Abyss een reeks aanpassingen en verbeteringen doorvoeren om de bestaande gameplay en levenskwaliteit in 2024 te verbeteren, zodat zowel hardcore veteranen als nieuwe spelers tevreden zullen zijn.

Om reizen eenvoudiger te maken, wordt het Magnus-systeem verbeterd om meerdere laadschermen te voorkomen en wordt directe teleportatie naar Black Shrine en Atoraxxion-content ondersteund. Om efficiënter door het uitgestrekte terrein van Black Desert te kunnen navigeren, worden pingcontroles in de woestijn en de oceaan met een kompas geïntroduceerd, evenals een Droompaard voor alle nieuwe avonturiers.

Het ontwikkelingsteam wil het leven van spelers overzichtelijker maken door voorwerpen te vereenvoudigen. Bestaande niveaus en itemtypes, zoals Black Stones, producten van het kweken, zaden, kristallen, mount uitrusting en Reform Stones, zullen worden geconsolideerd en/of verwijderd om hun complexiteit te verminderen.

Ga hier naar de Black Desert Website voor meer informatie over de Serendia Quest Remaster en de veranderingen in de levenskwaliteit van het gilde-systeem, het uitbreidingssysteem, de seizoensserver, de unificatie van levensvaardigheidsniveaus en meer!

Black Desert Console Updates
Om het Calpheon Bal van dit jaar te vieren, ontvangt elke console-avonturier Vell’s Heart. Dit item geeft spelers extra stats om ze te helpen tijdens hun avontuur.

De Elvia monsterzone voor de Calpheon regio wordt deze winter geüpdatet met uitdagende monsters, interessante mechanieken en beloningen met een hogere waarde.

Last but not least wil Pearl Abyss volgende zomer een werkende next-gen build van Black Desert Console laten zien. Deze substantiële update zal veel verbeteringen bevatten die de weg vrijmaken voor de eerder genoemde Scholar class update op console.

 

Black Desert Mobile inhoud updates
Net als de andere platforms, zal Black Desert Mobile zich opmaken voor opwindende updates met het langverwachte debuut van de Scholar-klasse deze week. Spelers kunnen hier meer te weten komen over de vechtstijl en primaire vaardigheden van de Scholar.

Spelers moeten zich ook schrap zetten voor het ‘Winter’-seizoen, dat versnelde karaktergroei en gameplaybegeleiding belooft. Als je slaagt voor het seizoen, kun je de Brilliant Crystal Chest ontvangen, met daarin een Dimensional Crystal met maximale status en een Ah’krad Crystal.

Om het Calpheon Bal van 2023 te vieren, kunnen mobiele spelers tot dinsdag 19 december een 200% Hot Time buff ontvangen. Mobiele spelers moeten ook zes speciale coupons krijgen voor exclusieve beloningen zoals Black Pearls, Restoration Scrolls en meer. Klik hier voor meer details.

Mobiele spelers krijgen meer welkome updates te zien, zoals de introductie van opvolgingsvaardigheden, de Black Spirit-modus voor extra beloningen, vereenvoudiging van questcontent voor nieuwkomers en een opgefriste Great Desert. Ga voor een uitgebreid overzicht naar de officiële website van Black Desert Mobile.

Heidel Bal data en locatie
Pearl Abyss heeft ook de locatie en datum van het Heidel Bal 2024 onthuld. Het jaarlijkse gemeenschapsevenement wordt gehouden op 22 juni 2024 in Beynac-et-Cazenac, een Frans dorp waarop de Heidel-regio in het spel is gebaseerd. Meer details worden in 2024 bekendgemaakt.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password