Pearl Abyss klaar om Black Desert avonturiers te verrassen op Calpheon bal in december

Pearl Abyss onthulde vandaag dat het zijn jaarlijkse levensechte evenement, het Calpheon Ball, houdt in Gwangmyeong City, Korea, op zaterdag en zondag 16 en 17 december. Spelers kunnen groot nieuws, updates en verrassingen verwachten op alle platforms (pc, console en mobiel) door op de volgende tijdstippen af te stemmen op de livestream van de ontwikkelaar op de Twitch- en YouTube-kanalen van Pearl Abyss:Pearl Abyss onthulde vandaag dat het zijn jaarlijkse levensechte evenement, het Calpheon Ball, houdt in Gwangmyeong City, Korea, op zaterdag en zondag 16 en 17 december. Spelers kunnen groot nieuws, updates en verrassingen verwachten op alle platforms (pc, console en mobiel) door op de volgende tijdstippen af te stemmen op de livestream van de ontwikkelaar op de Twitch- en YouTube-kanalen van Pearl Abyss:

  • Black Desert Online: Vrijdag 15 december om 10 PM PT
  • Black Desert Mobile: Zondag 17 december om 1:30 AM PT

Voorafgaand aan het Calpheon Bal organiseert Pearl Abyss een reeks evenementen om spelers enthousiast te maken. Door deel te nemen aan het drie weken durende evenement tussen donderdag 16 november en woensdag 6 december kunnen avonturiers “Daring Calpheon Seals” verdienen om mee te doen aan wedstrijden met beloningen zoals Vell’s Heart, Garmoth’s Heart, 2000 Cron Stones en meer.

Zelfs als ze geen van de bovenstaande voorwerpen winnen, krijgen ze toch “Inspirerende Calpheon-munten”, die kunnen worden ingewisseld voor zeer waardevolle spelersvoorwerpen zoals J’s Hamer van Loyaliteit, Vijf Mythische Veren, Dienstmeisje voor Huurkistje, Opperste Oude Maankistje en meer.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password