Pc-versie Oddworld: Soulstorm verschijnt exclusief op Epic Games Store

De pc-versie van de aankomende game Oddworld: Soulstorm wordt gelanceerd als een exclusieve game op de Epic Games Store. Dit wordt bekend via een tweet van het Oddworld-account.

In de betreffende tweet wordt via een bericht van Oddworld-bedenker Lorne Lanning benoemd hoe Epic Games de ontwikkelaar van financiële steun voorzag om de ontwikkeling van de game te kunnen bewerkstelligen. In ruil voor deze financiële steun ging Oddworld ermee akkoord om de game op de pc-versie exclusief te lanceren op de Epic Games Store.

“We hebben Soulstorm voor honderd procent zelf gefinancierd. Soulstorm is ons meest ambitieuze game ooit en wij zijn erop gebrand om een geweldige game te maken met de hoogst mogelijk kwaliteit. Om echter de versie van Soulstorm te creëren die wij wilden was er extra financiële steun benodigd”, aldus Lanning.

Verder benoemd Lanning dat het als indie-uitgever belangrijk is om de partnerships te evalueren die helpen bij het bereiken van die ambities en tegelijkertijd de visie voor Soulstorm in stand houden. Daarnaast benadrukt Lanning dat de consoleversie net als de pc-versie op dezelfde datum in 2020 lanceert.

Oddworld: Soulstorm lanceert in 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password