Pc-versie Metro Exodus tijdelijk exclusief voor Epic Games Store

Uitgever Deep Silver heeft aangekondigd dat de pc-versie van Metro Exodus een tijdelijke exclusive wordt voor de Epic Games Store. De game, die op 15 februari verschijnt, is momenteel al niet meer te koop via Steam, maar wie een pre-order heeft geplaatst via Steam, zal de game bij release wel alsnog via Steam verkrijgen. Wie de game via Steam heeft, zal daar ook nog de expansion pass kunnen kopen. Over een jaar, op 14 februari 2020, zal Metro Exodus ook weer gewoon via Steam verkrijgbaar zijn, nadat de exclusiviteit voor de Epic Games Store is afgelopen.

Met Metro Exodus ziet Valve weer een grote titel verdwijnen naar de Epic Games Store, waar ze uitgevers een groter deel van de koek beloven. Eerder bleek ook al dat The Division 2 kiest voor de Epic Games Store in plaats van voor Steam. Bij Deep Silver en Epic Games zijn ze uiteraard lovend over de samenwerking, terwijl Valve in een reactie laat weten dat het deze actie “oneerlijk” vindt.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password