Pc-versie Evolve vanaf nu free-to-play

Turtle Rock heeft aangekondigd dat hun shooter Evolve vanaf nu free to play is op pc.

Iedereen die Evolve gekocht heeft op pc, krijgt de Founder-status, behoudt alle dlc en ontvangt “cadeaus, beloningen en speciale toegang” zolang de shooter actief wordt bijgehouden door de ontwikkelaar.

Turtle Rock is van plan om de game te verbeteren, waardoor in tussentijd de status van de game op pc als bèta wordt aangeduid. De klassen, de maps en interface worden aangepast. Verder is het de bedoeling dat de game beter zal draaien en kortere laadtijden krijgt.

Evolve verscheen vorig jaar op pc en consoles en was geen groot succes. “Toen Evolve lanceerde was de ontvangst niet wat we ervan verwachtten”, aldus de ontwikkelaar. “Natuurlijk waren er wat goede recensies. Maar er waren ook negatieve recensies. Er was enthousiasme, maar ook teleurstelling – voor spelers en voor ons.”

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password