Paw Patrol: on a Roll aangekondigd voor consoles en PC – Screenshots

Bandai Namco en Outright Games kondigen PAW Patrol: On a Roll aan. PAW Patrol: On a Roll is gebaseerd op de immense populaire animatieserie van Nickelodeon & Spin Master Entertainment en bevat 16 spannende avonturen met alle 6 de geliefde rescue pups en Ryder.  Deze nieuwe game zal wereldwijd op 26 oktober 2018 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC.

Geen klus is te groot, geen pup is te klein!  De PAW Patrol is klaar om de boel te redden in Avonturenbaai in 16 spannende reddingsmissies.  Help elke pup zijn unieke vaardigheden gebruiken om vrienden te redden en iedereen veilig te houden. Ga naar acht prachtige locaties in Avonturenbaai, zoals de boerderij van boerin Yumi, Jake’s Berg, een afgelegen canyon, onder water en nog veel meer!  Bereid je voor op de prachtige puzzelactie die PAWfect is voor kinderen van alle leeftijden, met de pups van de PAW Patrol!

Features

  • Ryder en alle acht PAW Patrol pups, waaronder Everest & Tracker
  • 16 spannende avonturen op 8 locaties in Avonturenbaai
  • Speciale pupvaardigheden die moeten worden gebruikt voor elke redding!
  • Speel als twee verschillende pups per missie!
PAW Patrol: On a Roll zal op 26 oktober verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password