Patent van Microsoft verandert je telefoon mogelijk in een controller

Er is een patentaanvraag opgedoken van Microsoft. Het bedrijf vroeg recent een patent aan voor een Xbox-accessoire dat smartphones in een game-accessoire of –controller kan veranderen. Volgens de patentaanvraag draait het hier om ‘removable input modules’, zoals te zien op de onderstaande schetsen.

het gaat hier om een controller en geen handheld, voor de duidelijkheid. Het apparaat wordt echter wel in verband gebracht met Project xCloud. Designer Sarang Sheth was zo geïnspireerd door het patent dat hij een mockup ervan heeft gemaakt, en het apparaat de toekomst van Xbox Cloud-gaming noemt. het is natuurlijk ook perfect mogelijk dat Microsoft nooit iets zal doen met dit patent. Al kan het uiteraard mogelijk gebruikt worden voor Project xCloud.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password