Park Beyond krijgt gratis 2.0-patch en lanceert diens eerste DLC

Uitgever Bandai Namco Europe en ontwikkelaar Limbic Entertainment brengen vandaag de gratis 2.0-update uit op pc voor Park Beyond, de themapark management game waar alles mogelijk is die eerder dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc lanceerde. Dezelfde update wordt beschikbaar gesteld voor PlayStation en Xbox op 18 oktober.

Dankzij feedback van de community introduceert de 2.0-patch verbeteringen aan onder meer performance optimalisatie, cameragedrag, het creëren van achtbanen, plaatsen van elementen en meer.

De gratis update introduceert ook het ‘Parks and Prefabs sharing platform’ via mod.io. Van het kleinste decorelement, aangepaste winkels en attracties tot volledige pretparken; spelers kunnen hun creaties met vrienden en de hele wereld delen via het “Community Content” menu.
Vandaag vieren we ook de lancering van Park Beyonds eerste themawereld: Beyond eXtreme, die een vleugje 90’s en extreme sporten naar elk park brengt aan de hand van twee missies, gekke entertainers, nieuwe attracties (met waaghalzen in het achterhoofd bedacht) en een hoop items om de meest explosieve sfeer voor bezoekers te creëren.  Beyond eXtreme maakt deel uit van de Annual Pass en is ook apart verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password