Park Beyond gaat samenwerken met mod.io’s platform voor user-generated content

Bandai Namco Europe en Limbic Entertainment kondigen aan dat ze samenwerken met mod.io om een cross-platform user-generated content (UGC) deelplatform te bieden aan spelers voor het aankomende Park Beyond. mod.io zal zijn debuut maken in de game in augustus 2023.

Mod.io is een cross-platform UGC-oplossing die de User Generated Content van meer dan 150 games aandrijft voor spelers op pc en consoles. Of het nu gaat om volledige parken, gebouwen of andere soorten creaties, spelers van Park Beyond zullen deze kunnen delen en creaties van anderen direct in het spel of via impossify.com kunnen downloaden.

“Historisch gezien hebben games als Park Beyond opmerkelijke communities gevoed. In samenwerking met Bandai Namco Europe en Limbic Entertainment is het ons doel om het bereik van user-generated content uit te breiden naar een breder publiek, dat zowel pc- als consolespelers omvat. We zijn verheugd om samen met Bandai Namco en Limbic Entertainment en hun community UGC-ondersteuning universeel toegankelijk te maken voor hun spelers”, aldus Scott Reismanis, CEO en medeoprichter van mod.io.

“Het doel van Park Beyond is om spelers in staat te stellen hun kinderdromen waar te maken. Bij Limbic Entertainment denken we dat dromen bedoeld zijn om te delen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen de wereld hun mooiste herinneringen te bieden, het was duidelijk dat we een cross-platform UGC-oplossing wilden. De samenwerking met mod.io, dat zijn sporen heeft verdiend in verschillende bekende games, was dus een voor de hand liggende keuze. We kunnen niet wachten om te zien wat onze community in Park Beyond zal creëren en delen met mod.io”, aldus Lionel Lovisa, General Studio Manager bij Limbic Entertainment.

Om perfect opgezette diensten te garanderen, zullen alle functies van mod.io voor de game in augustus 2023 worden geïmplementeerd.

Er zal ook waanzinnige content komen van het Park Beyond-team met DLCs als onderdeel van de Season Pass, evenals gratis DLCs vanaf de release van het spel. Vanaf augustus kunnen spelers fantastische nieuwe thema’s, drie nieuwe entertainers, prefabs en 50+ decorstukken verwachten, waardoor hun parken nog unieker worden. In september komen er twee nieuwe modules voor het maken van achtbanen, gevolgd door de introductie in het najaar van uitdagingskaarten voor deskundige parkmanagers. En natuurlijk zullen de feestdagen wat gratis content brengen; spelers kunnen zich verheugen op piraten die het anker uitwerpen in hun park. Tussendoor en daarna zal Park Beyond meer onaangekondigde content verwelkomen voor spelers om hun creativiteit op los te laten en talloze uren aan te besteden.

Na de Closed Beta Test in mei en het verkrijgen van waardevolle feedback van spelers, zal Park Beyond van 7 tot 16 juni een Open Beta Test houden. Dit is de laatste kans om Park Beyond voor de release te ervaren en de Golden Omnicar, de Beta-deelnamebonus, te bemachtigen.

Park Beyond komt op 16 juni uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com