Parcel Corps-trailer levert doosverse gameplay

Ondanks protesten van uitgever Secret Mode om “te stoppen met het maken van live-action trailers en door te gaan met het maken van het spel”, heeft ontwikkelaar Billy Goat Entertainment een nieuwe gameplaytrailer gemaakt voor de aankomende extreme fietskoerierssimulator Parcel Corps.

De nieuwe trailer, die werd onthuld tijdens de Future Games Show op Gamescom, laat zien hoe spelers door de stad navigeren om op tijd te leveren. Wallrides, slides, grinds en big air spelen allemaal een rol in je succesvolle koerierscarrière terwijl je over New Island raast met wie-weet-wat in je geïsoleerde bezorgtas.

Parcel Corps is een spannende thrill-ride vol maffe personages, scherpzinnige satire en erbarmelijke werkomstandigheden. De game komt in 2024 uit op pc, PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X|S.

Over Parcel Corps

Glijd over de zonovergoten straten van New Island, waar drie fietskoeriersbedrijven strijden om de grootste en meest winstgevende onderneming van de stad te worden! Kies een kant en zet het stuur op slot om rivaliteit op twee wielen te vormen in een strijd om marktaandeel, invloed en een bescheiden inkomen.

Maar deze eerlijke strijd om de eindjes aan elkaar te knopen wordt al snel bedreigd door de komst van Rich Villainé, CEO van het aardolie-exploratiebedrijf Polar Petroleum PLC. Villainé’s politieke ambities brengen hem op een ramkoers met de fietskoeriers van New Island.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password