Paranormale Thriller Broken Pieces ontsnapt naar Consoles op Halloween, vandaag uit op PC

Broken Pieces, de overlevingsthriller die zich afspeelt in een Frans dorpje dat buiten de tijd is blijven steken van ontwikkelaar Elseware Experience en uitgever Freedom Games, gaat vandaag op zoek naar het paranormale op pc via Steam en Epic Game Store. Playstation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- en Xbox One-versies komen uit op Halloween, 31 oktober, 2022.

Wandel door de geplaveide straten van het schilderachtige, lege dorpje Saint-Exil terwijl Elise haar vermiste verloofde, Pierre, probeert te vinden tussen bovennatuurlijke dreigingen. Los puzzels op geïnspireerd door de echte mysteries van Bretagne, Frankrijk en verzamel aanwijzingen om de waarheid achter een eclectische cultus te achterhalen en te ontsnappen aan een stad die buiten de tijd is blijven steken. Overleef vijandige schaduwmonsters, upgrade wapens en neem de controle over Elise’s eigen onverklaarbare vaardigheden.

Bestuur elementen van de stad zoals het weer of vaste camerastandpunten om langs wegversperringen te komen en verborgen stukjes informatie te ontdekken in de vorm van cassettebandjes. Verzamel belangrijke feiten en bewijzen om de doelen van de sekte te begrijpen en te achterhalen waarom de stad een gevangenis voor Elise is geworden. Extra cassetteverzamelobjecten kunnen ook essentiële voordelen bieden om te overleven, maar niet op de manier die je zou verwachten.

Het verhaal van Elise speelt zich af in een totale stilte, zonder achtergrondmuziek om de stemming op te vrolijken. Om de stilte op te vullen, kan de originele soundtrack met licentie alleen worden afgespeeld via ontdekbare tapes die Pierre heeft achtergelaten. Gepaard met volledig handheld camerawerk roept elk aspect van het spelontwerp een gevoel van verbondenheid en eenzaamheid op dat alleen kan worden gevuld met de gebroken stukjes van vele onderdelen in de muziek, beelden, dialoog en gameplay.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password