Paranormal Hunter, Co-op Survival Horror Game, nu op Steam Early Access

Paranormal Hunter, de co-op survival horror game die zich afspeelt op spookachtige locaties vol kwaadaardige geesten van EALoGAMES, is nu beschikbaar op Steam Early Access, met ondersteuning voor Oculus Rift, HTC Vive, Valve Index, Windows Mixed Reality en gamepads.

Betreed een verdraaid rijk van paranormale verschijnselen en verken verlaten locaties die bezeten zijn door rondwarende geesten. Beweeg je door spookachtige locaties die tot leven komen met meeslepende VR-ondersteuning, alleen of met maximaal vier medejagers in online co-op. Verken stadia om een griezelig onderzoek te beginnen waarbij je scherp moet observeren om vervloekte voorwerpen op te sporen, en start een verbanningsritueel om de locatie te reinigen – dit alles terwijl je een kwade geest vermijdt die de groep achtervolgt.

Rust parapsychologische instrumenten uit zoals de spooksensor en een geestenwerende zaklamp die kwaadaardige entiteiten verdooft. Blijf voorzichtig en alert, want dankzij de willekeurige elementen verloopt geen enkel onderzoek hetzelfde. Struin door donkere gangen en verlaten gebouwen waar elk krakend vloerdeel en gedempt geroezemoes kan duiden op de aanwezigheid van een sinistere entiteit die wraak wil nemen vanuit het graf.

Werk snel om de benodigde voorwerpen voor verbanning te vinden terwijl bovennatuurlijke achtervolgers steeds dichterbij komen. Vermijd de dodelijke blik van de geest, want een enkele onfortuinlijke ontmoeting brengt mensen in een verlammende verdoving, die de afnemende geestelijke gezondheid aantast. Ontmoet te veel terreur en riskeer een vroege dood. Of je nu alleen bent of alleen, weet dat de dood niet het einde betekent. Het pick-up-an-play formaat van Paranormal Hunter moedigt experimenteren over meerdere sessies aan, met vrij te spelen voorwerpen die ideaal zijn voor retourreizen.

Ervaar terreur als nooit tevoren dankzij optionele VR-ondersteuning en crossplay, waardoor jagers samen op onderzoek uit kunnen gaan, ongeacht het invoerapparaat. De Early Access-versie lanceert met twee speelbare levels en een angstaanjagende derde stage staat gepland voor een toekomstige update.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com